Αρχείο μηνός Μάιος 2014

Ο εκπρόσωπος του Δημοβουλίου Πολιτών δικηγόρος Γιώργος Λ. Κόκκας μιλά στον δημοσιογράφο Γιάννη Διαβάτη και στην εκπομπή “Οικοζήν” για την ανασύνταξη των Πολιτών και του Δημοβουλίου αφού το λαϊκό μήνυμα των πρόσφατων εκλογών δεν έφτασε δυναμικά στους παραλήπτες πολιτικούς.

dimovoulio_ellinesapofasizoume

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Το Δημοβούλιο Πολιτών κρίνει την ψήφο των Ελλήνων εκλογέων

Αγαπητοί Δημοβουλευτές,

Αγαπητοί Φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην τακτική Ολομέλεια του Δημοβουλίου Πολιτών την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρες 18:30 – 21:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Παπάγου – Χολαργού, (στάση Μετρό Εθνική Άμυνα, στη γωνία των λεωφόρων Κύπρου και Βενιζέλου) Βλέπε Χάρτη ΕΔΩ.

Στην Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας θα συζητήσουμε:

  • Την αποτίμηση της ψήφου των Ελλήνων ψηφοφόρων και τα αποτελέσματα των εκλογών.
  • Το Δημοψήφισμα στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα το συντριπτικό ποσοστό των 220.000 συμμετεχόντων να καταψηφίσει την Ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.
  • Τις προτάσεις για αναβάθμιση του Δημοβουλίου Πολιτών.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

 Γιατί το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!

Ο Συντονιστής του Δημοβουλίου Πολιτών, Γιώργος Κόκκας, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξει θεσμικά και νομικά το Δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ.

Για τον λόγο αυτό αναστέλλεται η διεξαγωγή του πενταπλού Δημοψηφίσματος της 18/05/2014, που πρώτο το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας έχει εξαγγείλει, για τον μήνα Νοέμβριο.

Τη στήριξη του προς την πρωτοβουλία για το Δημοψήφισμα της Θεσσαλονίκης εκφράζει και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας (Direct Democracy Euro-vision), το οποίο ο Γιώργος Κόκκας εκπροσωπεί στην Ελλάδα.

protok-protasi-dimopsifisma

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Για μια εναλλακτική ζωή"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Αρχείο