Σήμερα Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 ο Συντονιστής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Κόκκας εξήγγειλε στο κτίριο γραφείων της ΕΣΗΕΑ, τη σύσταση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΑΝ.ΘΕ.Π.Π.) για τη διενέργεια του Πανελληνίου Πενταπλού Άτυπου Δημοψηφίσματος, την 18/5/14, ενώ θα διεξάγονται οι δημοτικές εκλογές, έξω από τα εκλογικά τμήματα της χώρας ή όπου καταστεί δυνατόν, ανάλογα με την ανταπόκριση των Ελλήνων Συμπολιτών μας στη στελέχωση των Λαϊκών Επιτροπών Δημοψηφίσματος.

Η ΔΗΜ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων ξεκινά από τη Δευτέρα του Πάσχα, μετά την ανάσταση, ώρα 12;30 στο Πάρκο του Λαού ( πλατεία Λιστών) στη Κέρκυρα, προς τιμήν του Κερκυραίου πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας και θεμελιωτή του πρότυπου Ελβετικού Συντάγματος εφαρμοσμένης Άμεσης Δημοκρατίας Ιωάννη Καποδίστρια, που μας εμπνέει ΚΑΙ σήμερα, αφού ξεκινάμε ρεαλιστικά πλέον και δυναμικά ξανά την επαναθεμελίωση της πατρίδας μας !.

Μετά την λήξη της προθεσμίας που έθεσε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην κυβέρνηση για το πενταπλό πανελλήνιο δημοψήφισμα, η οποία μετά από φαιδρές ανευθυνότητες της Γενικής της Γραμματείας τελικά εκώφευσε, μας τιμά η μόνη ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη Δημόσια ΡαδιοΤηλεόραση της ΕΡΤ-3 σήμερα και στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Δημοβουλίου Πολιτών, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Διαδικτυακό τόπο: http://www.dimopolis.gr/index.php/et3-open-live/, ώρα 19:30 ως 21:15 η πρώτη δημόσια συζήτηση για τα Λαϊκά Δημοψηφίσματα της 18ης Μαίου 2014:

Στο πάνελ της σημερινής γενέθλιας εκπομπής «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα συμμετάσχουν:

1) Τζάκρης Θανάσης, εκπρόσωπος Κίνησης 139 για το τοπικό Δημοψήφισμα της 18/5/14 για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ,
2) Ιακωβίδης Όθων, εκπρόσωπος Τοπικού Δημοβουλίου Πολιτών Θεσσαλονίκης,
3) Αθηνά Πανταζάτου, Νομικός Τοπικού Δημοψηφίσματος Δήμων Θεσσαλονίκης για ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ ,
4) Γιώργος Λ. Κόκκας, Δικηγόρος ΕΡΤ Α.Ε. και Συντονιστής Δημοβουλίου Πολιτών και Ελλ. Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας .

Επίσης θα παρευρίσκονται πολίτες από τα Τοπικά Δημοβούλια Πιερίας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ θα παρέμβουν ζωντανά στην εκπομπή μέσω SKYPE:

5) Παναγιώτης Σγουρίδης , πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής, Πρόεδρος Λαϊκών Επιτροπών Δημοψηφίσματος της 18ης Μαΐου 2014 και
6) Παναγιώτης Γιαννακόπουλος , Καθηγητής Οικονομολόγος, Δημοβουλευτής .

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ-3 Σταύρος Πανούσης,

Στην τηλεοπτική αυτή εκπομπή της Μεγάλης Τετάρτης 16-4-14 θα αναπτυχθεί η δομή λειτουργίας και οι προοπτικές της πρώτης Πανελλήνιας Θεσμικής Πρωτοβουλίας Πολιτών για την διοργάνωση του πενταπλού Δημοψηφίσματος από Λαϊκές Επιτροπές Δημοψηφίσματος που θα επιχειρηθεί να διεξαχθεί ταυτόχρονα στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με βάση το εξής ενιαίο ψηφοδέλτιο,( όπως θα μπορούσε να λειτουργήσει κατ’ εφαρμογή του άρθρου 44. παρ. 2, εδάφιο Α του Συντάγματος) για τα εξής κρίσιμα εθνικά θέματα :

 1. Κατάργηση συμβάσεων διοδίων με ιδιώτες για ελεύθερη χρήση εθνικών οδών.
  Ναι X
  Όχι X
 2. Απαγόρευση ιδιωτικοποιήσεων πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας μας, όπως ενδεικτικά νερό και ενέργεια.
  Ναι X
  Όχι X
 3. Αλλαγή του Συντάγματος με Συντακτική Εθνοσυνέλευση αντί του ισχύοντος με αναθεώρηση από τη Βουλή.
  Ναι X
  Όχι X
 4. Καθιέρωση από την πολιτεία κατώτατου εγγυημένου εισοδήματος για τους πολίτες.
  Ναι X
  Όχι X
 5. Απόσβεση (σεισάχθεια) των οφειλόμενων από τους πολίτες χρεών προς το δημόσιο και τις τράπεζες, λόγω πραγματικής αδυναμίας αποπληρωμής τους.
  Ναι X
  Όχι X

Θα χαρούμε αν παρακολουθήσετε κριτικά την εκπομπή και μας βοηθήσετε με τις απόψεις σας για την βελτιστοποίηση του έργου της πρώτης Πανελλήνιας Θεσμικής Πρωτοβουλίας Πολιτών για την διοργάνωση του πενταπλού Δημοψηφίσματος, τιμώντας την με την στελέχωση των Λαϊκών Επιτροπών Δημοψηφίσματος σε όλη την Ελλάδα !

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και για τις δηλώσεις συμμετοχής σας στα τηλ.: 210-3648300, κιν.: 6944545888 και φαξ: 210-3610882.

ΘΕΡΜΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

 

Αθήνα , 16 Απριλίου 2014

Ο συντονιστής της Θεσμικής Πρωτοβουλίας Πολιτών

και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του

Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας
(στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων)

 

Γιώργος Λ. Κόκκας

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Για μια εναλλακτική ζωή"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Αρχείο