Καταντήσαμε ένας λαός που περιφέρεται ζαλισμένος, άδειος, θαμπωμένος από τις πολιτικές φανφάρες, βολεμένος πίσω από φρούδες ελπίδες, μελαγχολικός γιατί υποσυνείδητα βιώνουμε την κατάπτωση, έρμαιο επαγγελματιών πολιτικάντηδων καιροσκόπων που τηλε-προγραμματίζονται από τους ισχυρούς του χρήματος. Τα ανδρείκελα με αμερικανο-αγγλοσαξωνικό-γερμανοτραφές background βιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, τον πολιτισμό μας, την κοινωνική συνοχή, την Δημοκρατία την εθνική κυριαρχία αφού πρώτα κατασπατάλησαν τον κρατικό πλούτο. Μιζαδόροι του κερατά, λεφτάδες του εξωτερικού, οσφυοκάμπτες επαγγελματίες της κωλοτούμπας χωρίς εθνική συνείδηση.

Και τώρα που ξύσαμε το βαρέλι της ελπίδας ψάχνουμε να βρούμε ποιος μπορεί να σώσει τούτη την μαγική χώρα. Μα ο πάτος του πολιτικού βαρελιού είναι πλέον άδειος.

Σε κάποιες γωνιές κατάλοιπα πολιτικών «μεταναστών» προσπαθούν να σχηματίσουν την εικόνα μιας αξιόπιστης λύσης μεταναστεύοντας απ’ το ένα κόμμα στο άλλο. Αριστερά, δεξιά δεν έχει σημασία. Ανθρωπάρια που ονειρεύονται την “βολευτική” αποζημίωση, ανεπάγγελτοι, άεργοι , παράσιτα κάθε λογής.

Που βρίσκεται όμως η λύση;

Κοίτα τον καθρέφτη, ίσωσε το κορμί! Η λύση είναι μπροστά σου! Εγώ και εσύ είμαστε η λύση. Η φωνή μας, ή αποφασιστικότητά μας. Πάρε ένα βιβλίο και διάβασε: άρχισε από τον Όμηρο και σταμάτα στον Καποδίστρια. Μάθε από τα σωστά και από τα λάθη. Οπλίσου με γνώση, βγες στον δρόμο και απάντησε στους πολιτικούς λαοπλάνους που λυμαίνονται ή ορέγονται την εξουσία.

Μετάδωσε την γνώση σου και την πύρινη αποφασιστικότητά σου σε άλλες και άλλους.

Εμείς είμαστε η μόνη αξιόπιστη λύση!! Εμείς ο λαός!!!

του Ίωνα Πολιάδη

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Για μια εναλλακτική ζωή"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Αρχείο